V čast nam je bilo, da smo ta vikend podprli čezmejno smučarsko in deskarsko tekmo, ki se odvija že 18. leto zapored in ima posebno predtekmo za ljudi s posebnimi potrebami. Tekmovalci iz obeh strani slovenske in italijanske meje so se pomerili v Trbižu (Italija), kjer so tekmovali v #otroških, #ženskih #moških in #ekipnih kategorijah.
163 tekmovalcev iz 13 klubov iz Slovenije in Italije se je potegovalio za nagrado Borderless Skiing Award, ki se bo prenašala iz leta v leto in bo na tekmovanju leta 2025 namenjena tistemu, ki si bo v določeni kategoriji priboril največje število naslovov.
Veselimo se prihodnjega leta, kjer bomo tekmovanje okrepili še z povezovanjem #umetnikov in gospodarskim sektorjem!
Questo weekend è stato un onore poter partecipare alla 18ª edizione del campionato di sci transfrontaliero che comprende anche una gara di sci per #disabili. I participanti si sono incontrati a Tarvisio dove hanno gareggiato nelle categorie per #ragazzi, #femminile, #maschile e di #squadra.
I 163 atleti di 13 club sciistici diversi, provenienti da entrambi i lati del confine, hanno gareggiato per il premio dello sci senza confini – Borderless Skiing Award, ovvero un trofeo quadriennale per il primo assoluto delle categorie (ragazzi, femminile, maschile, di squadre). Questo premio verrà rimesso in palio ogni anno fino al 2025 e rimarrà nelle mani di chi, in queste 4 edizioni, avrà totalizzato il numero più alto di vittorie.
Non vediamo l’ora che #artisti e imprese senza confini partecipino alla prossima 19ª edizione!
Other news
Altre notizie